Contact

Middenweg BP 1

Amstelveen Netherlands

Tel +31 6 20714279

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

42662800_2168776823155921_1205150862431748096_o.jpg

Aanbod

 
BACK TOBELUKHA.jpg

BACK TO BELUKHA

Deze reis komt vanuit een diepe calling in mij. Een calling om terug te gaan naar berg Belukha, naar dat gebied met magische energie. Omdat daar waardevolle informatie ligt voor mij en een groep mensen die hiermee resoneren.

Ik ga alleen op reis met mensen die ten diepste voelen dat ze mee willen. Als jij dit voelt, pm me dan of stuur me een mail via het contactformulier.

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar, het gaat echter in een stroomversnelling. Als je voelt dat dit voor jou is, wacht dan niet en volg je gevoel…dan gaan we misschien wel samen op reis. Lieve groet, Saskia

60263565_1911430668962346_5543665566285299712_n (1).jpg

Mini retreat met paarden

Op onze prachtige plek met de paarden kun je even alles van je af laten vallen en lekker jezelf zijn. Niets moet, veel mag. We beginnen de dag met een korte door mijn geleide meditatie om in je lijf te zakken en de dag ontspannen te beginnen.

Daarna gaan we in contact met de paarden en zien wat er ontstaat. Dat kan zijn in de kudde staan en in het moment ervaren wat de paarden willen laten zien en voelen. Of met 1 of meerdere paarden apart. Ik volg hierin helemaal de energie en voel in wat nodig is op dat moment, het klopt altijd met waar jij behoefte aan hebt. Als het goed en kloppend voelt, gaan we ook een helende reis op een paard maken, echt voelen in je lijf.

Ik houd het paard vast en jij zit erop zonder zadel en voelt zo elke beweging, ademhaling onder je, een prachtig gevoel. Wanneer je het spannend vindt, blijven we gewoon staan met het paard of ga je er niet op maar blijf je ernaast. Alles gebeurt in jouw tempo en in overeenstemming met de paarden.

Centraal staat dat jij je fijn en veilig voelt, je grenzen voelt en ook aangeeft, dit is ook waar we steeds mee in contact zijn met de paarden. De meditatie zorgt ervoor dat je je fijn en veilig en goed geaard voelt in jezelf, dit gevoel gaan we ankeren bij de paarden zodat je altijd weet hoe je terug kunt naar dit gevoel en ook weet wat je daarvoor moet doen.

Je krijgt ook een verrassing, jouw persoonlijke anker, zodat je eenmaal weer thuis, steeds verbonden blijft met de rust, het vertrouwen in jezelf en de ontspanning die je bij de paarden ervaart.

De liefde voor jezelf staat deze dag centraal. Je gaat echt ervaren wie je werkelijk bent. Dat is waar de paarden ons toe uitnodigen. Zij brengen met elkaar zo'n veld van rust en liefde en vertrouwen, waar wij ons mee omringen die dag. Een warm bad, waarin het veilig is om je open te stellen, te ervaren en te genieten van de prachtige boodschappen die de paarden voor ons hebben.

De mini retreat duurt van 10.00-14.00 uur. Incl. koffie/thee met lekkers, een lekkere lunch en een verrassing, jouw persoonlijke anker. Bijdrage € 133 incl. btw per persoon voor volwassenen.

Jeugd t/m 16 jaar € 88 per persoon. Max. 4 deelnemers aan deze mini retreat.

Een paar ervaringen van deelneemsters aan de mini retreat op mijn vraag: Wat heb je ervaren, wat heb je echt kunnen voelen vandaag en wat neem je mee?

'De paarden 'dwingen' je om in het moment te zijn, dat vind ik zo fijn en ben ik zo dankbaar voor. Ik voelde mijn eigen kracht hier, heel fijn. Ik voelde echt 'Ik kan het wel!' Annette'.

'Ik neem een ontzettend groot gevoel van dankbaarheid mee, ik had het echt nodig om weer even terug te zakken in mijn lijf, dat ik nu tools heb om steeds weer terug in mijn lijf te komen als ik eruit schiet. En heel veel liefde, warmte, dankbaarheid dat ik dit mocht ervaren met de paarden, een hele mooie opening' Roos.

'Terug gaan naar de rust in mezelf, fijne energie van de paarden, zachtheid en liefde en heel veel stevigheid in mezelf! Ik voel mijn voeten continu op de aarde' En dat ik constant weer terug kan naar dat gevoel. A.'

Je leert deze dag o.a. om bij jezelf, in je eigen energie te blijven en ervaart daarin een diepe ontspanning in jezelf die je meeneemt naar huis. Je anker helpt je om daar ook thuis mee in contact te blijven, zo is de dag geen op zichzelf staande ervaring maar werkt de energie lang door.

Deze dag is echt een cadeau voor jezelf: voel je welkom!

Lieve groet,

Saskia


Bij Jezelf Blijven in elk moment

Kort programma met paarden

Hoe kun je in elk moment in je eigen energie blijven, verbonden met jezelf?

In dit korte programma gaan we in de energie van de paarden diep in je lijf zakken. Naar jouw basis, naar je vertrouwen, rust en ontspanning. Ik begeleid je hierin en leer je hoe je voorbij de ruis van alledag, van je gedachten en gevoelens kunt gaan, naar wie jij werkelijk bent: rust, vertrouwen en ontspanning. In het krachtveld van de paarden ga je ervaren wie je werkelijk bent. Dit ga je voelen en ervaren in je lijf, jouw persoonlijke ankerpunt, waar je in elke situatie naar terug kunt gaan en mee verbonden bent. Je raakt geen energie kwijt door bij jezelf weg te gaan. Je omgeving bepaalt niet langer hoe jij je voelt, of je negatieve gedachten maar JIJ bepaalt, jij kiest continu met welke energie je je verbindt. Wanneer je dat eenmaal door hebt en weet hoe je daar steeds naar terug kunt, maakt een wereld van verschil!

Met een kleine groep werken we max. 3 maanden aan dit thema, incl. een live dag met de paarden met een klein groepje gelijkgestemde vrouwen, 2 x een 1 op 1 sessie met de paarden en audio’s die jou helpen om bij jezelf te blijven in elk moment. Een persoonlijke verrassing om de ervaring die je bij de paarden hebt, om helemaal in jouw eigen energie te zijn, te verankeren in jou. Incl. een persoonlijke reading met sleutels die jou keer op keer helpen om helemaal bij jezelf te blijven, om het echt te integreren in je leven. Ook heb je toegang tot een besloten facebookgroep voor al je vragen en krijg je tips en informatie die jou helpen en kun je me persoonlijk vragen stellen via mail en whatsapp.

We gaan echt samen aan de slag, terugvallen is geen optie want ik ben er continu. Ik leer je in korte tijd wat er voor nodig is om helemaal bij jezelf, in jouw energie te blijven. Niet meer continu worden afgeleid door je omgeving, of door negatieve of beperkende gedachten. Zodat jij echt kunt gaan doen waar JIJ blij van wordt, wat voor jou de bedoeling is!

Voor meer info, stuur me een bericht via het contactformulier.

 
42677583_2168513856515551_7345447142011437056_o.jpg
 

Jouw droompaard

Ben je op zoek naar je droompaard? Je hebt de stap gezet: ik wil een paard! Je gaat op zoek, je speurt allerlei sites af en je wordt overspoeld…ze lijken allemaal zo leuk. Welke past er nu bij mij? Waar moet ik precies op letten? Hoe voorkom je dat eenmaal gekocht jouw droompaard ineens een nachtmerrie blijkt? Het grootste probleem daarbij is objectiviteit, of eigenlijk het ontbreken ervan: wanneer je in die mooie ogen kijkt, ben je verkocht…en dan blijkt later het paard toch niet goed te matchen of lichamelijke gebreken te hebben die je op het eerste oog niet zag.

Speciaal voor jou heb ik iets moois ontwikkeld: ik bied jou begeleiding in het proces van de aanschaf van jouw droompaard. Ik tune in op jouw energie en die van het paard en voel direct of dat matcht. Ook voel ik in wat het paard van jou nodig heeft en andersom en of dat matcht. Wat jullie van elkaar kunnen leren. Wanneer je daarvoor open staat wordt jullie samenzijn zoveel meer dan alleen rijden en verzorgen.

Mijn team

Hierbij word ik ondersteund door mijn team dat bestaat uit Amy en Floor. Amy heeft veel ervaring met africhting van jonge paarden en berijdt het paard en voelt de mate van africhting, balans etc in en hoe het paard aanvoelt, welk gevoel het paard geeft. Floor kijkt naar exterieur en beweging en doet een algehele check mbt gezondheid (klinisch). Met zijn drieen vormen we een waardevol team en geven je een eerlijk advies mbt aankoop. Gezien onze missie en visie richten wij ons op mensen die hun paard op een natuurlijke manier houden, dwz in kuddeverband met vrije uitloop en schuilstal.

Mijn werkwijze

Wanneer je wilt weten of mijn begeleiding iets is voor jou kun je een kennismakings gesprek aanvragen via het contactformulier op deze site. We brengen dan samen jouw wensen in kaart en ik doe je een voorstel voor begeleiding. Een dergelijk gesprek duurt ca. 1 tot 1,5 uur en jouw investering is 75 euro. Ook wanneer je besluit om niet van mijn voorstel gebruik te maken, heb je meer helderheid in wat voor jou belangrijk is en waar je op moet letten.

Samen begeleiden wij jou naar jouw droompaard!

EEN DROOM DIE UITKOMT

EEN DROOM DIE UITKOMT