Contact

Middenweg BP 1

Amstelveen Netherlands

Tel +31 6 20714279

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

42672698_2168530969847173_1215397022312431616_o.jpg

Welkom

 

 

 

 

 

 

NIEUWETIJDS KINDEREN & JONGEREN

Er is nu een grote groep bijzondere kinderen en jongeren op aarde met een heel nieuw bewustzijn. Ze zijn hier gekomen met een speciale taak: liefde en licht brengen en zo de aarde helpen transformeren naar een liefdevollere plek. Ze hebben gekozen voor bewuste ouders, een warm nest en toch ervaren ze veel problemen in het dagelijks leven om te zijn wie ze werkelijk zijn. Zoals (faal)angst, motivatie problemen, stress, moe, prikkelbaar, lichamelijke klachten. Voor ouders is het een uitdaging om zo'n bijzonder kind te begeleiden en te kunnen zien voorbij gedrags kenmerken.

Mijn taak is om het potentieel in het kind/de jongere te zien en te ontvangen, daar samen met de paarden een veilige bedding voor te creëren enerzijds. En anderszijds de ouders begeleiden en ondersteunen zodat het kind thuis een veilige bedding en leefomgeving heeft waar zijn of haar potentieel volledig tot bloei kan komen. Met oog voor wat de ouders nodig hebben om zich helemaal te kunnen openen voor dit bijzondere kind.

Het uitgangspunt van hoe ik werk is dat kinderen of volwassenen niet gefixt hoeven te worden maar dat ze de ervaring hebben om gezien te worden en ontvangen te worden in wie ze zijn en tevens leren omgaan met hun gevoeligheid en specifieke klachten. Er zit een bekrachtigend aspect in gezien worden en ontvangen worden, dat is wat ik doe, bij zowel het kind als de ouders.

Mijn begeleiding is erop gericht dat zingeving al op jonge leeftijd een plek krijgt in het kind/jong volwassene en daarmee ook een plek krijgt in het gezin en bij de ouders. Zingeving wordt hiermee al op jonge leeftijd meegenomen in de ontwikkeling zodat een kind zich helemaal volledig kan ontwikkelen tot een gelukkige volwassene.

Heb jij zo'n bijzonder kind of jong volwassene? Wat vastloopt in zijn of haar gevoeligheid? Last heeft van stress, (faal)angst en lichamelijke klachten ervaart? Motivatie problemen heeft of juist de lat megahoog legt voor zichzelf? Soms ook depressieve gevoelens ervaart?

Voel je welkom voor een kennismaking bij de paarden. Ik ontvang jullie graag.


Saskia Wirsing

J

 

‘Want in elke vezel voelen dat je

mag zijn wie je bent en dat het

goed is, gun ik echt iedereen.

Rosanne <3’

 

‘c

 
42669418_2168548709845399_7997135985966055424_o.jpg
 

Mijn missie is om hooggevoelige jeugd en (jong) volwassenen te laten voelen en ervaren wie ze werkelijk zijn

 en wat een enorme kracht er schuilt in gevoeligheid en kwetsbaarheid.

 

Helemaal jezelf durven zijn is de grootste uitdaging voor hooggevoeligen en tegelijk een ‘medicijn’ voor de wereld.

Samen met de paarden begeleid ik jou in het proces van herinneren wie je bent. Je BENT alles al, alles zit in jou. Je hoeft het ‘alleen’ maar te omarmen.

In de onvoorwaardelijke liefde van de paarden is het veilig om helemaal jou te zijn en te voelen dat het goed is.

In de rust en liefdevolle ruimte bij de paarden maak je contact met de plek in jezelf waar het veilig is,

waar je altijd naartoe kunt gaan. Je leert om er continu mee in verbinding te zijn, met je eigen bron van rust en vertrouwen, no matter what er om je heen gebeurt.

Het is tijd om helemaal JIJ te zijn!

BLIJ, GEVOELIG, ZACHT EN SPRANKELEND

Bij de paarden kom je thuis in jezelf!

 

 
 

Wat cliënten zeggen

2 september 2019

‘Wat maakt jou uniek: gewoon jouw hele zijn.. je bent onbevooroordeeld, kunt heel goed zien waar iemands pijn zit en dit vertalen naar iets moois, je kunt als geen ander de connectie met de paarden en mij uitleggen en begeleiden naar het ook echt te voelen, zodat het in iemand kan landen.. je kunt laten zien dat hsp iets moois is, een kracht en je helpt ook dat een kracht te laten zijn en geen handicap.. je bent eerlijk en open in jouw emoties.

Ik voel me gezien bij jou.. serieus genomen en niet gek, maar bijzonder.. je creeert een veilige omgeving om alles wat er is er ook te laten zijn. Je bent een vechter voor de paarden, je cliënten en voor jezelf. Je durft je kwetsbaarheid te tonen. Mee te lopen als een gids in een mooi proces dat heling heet. Jij hebt gezorgd dat diep weggestopte pijn kon helen en ik weer wilde leven en dat ik mij niet schuldig hoef te voelen voor wat ik voel en doe in mijn proces. Je hebt mij rust terug geven en dat is wat ik zo graag wilde.. is geen enkele therapeut gelukt, jou wel.. daarnaast ben je gewoon een powervrouw en vind ik je lief.. Roos 😘’

2 september 2019

‘Wat maakt jou speciaal: 
Je durft kwetsbaar en authentiek en gelijkwaardig aan de ander te zijn. En uit ook jou emotie als je deze bij jezelf voelt. Dat maakt het heel menselijk.
💕
Jij biedt het durven ervaren en delen van meerdere dimensies met anderen. Zoals elfen of zielen energie. Je neemt dingen waar die anderen misschien herkennen maar die ik zelf (nog) niet ervaar of kan benoemen.
💕
Het voelt alsof je toegankelijk bent voor juist degene die zich soms anders of vreemd voelen. Jij voelt en herkent hierin hun gave waardoor anderen juist in die kracht gaan staan.

💖Nicole’

18 juni 2019

Lieve Saskia,

Wat een mooie en bijzondere reis heb ik mogen maken, samen met jou en de paarden. Als aanvulling op mijn kaartje, hierbij nog even een paar woorden om te proberen te omschrijven wat ik meeneem van deze reis, van al onze mooie sessies.. en met name die onwijs mooie en intense laatste sessie. Wat ik vooral voel is vertrouwen, een diep weten dat steeds meer landt in mij..
rust, overgave, aarding, verbinding, joy, aliveness, en vooral ook grote dankbaarheid.. 

Ik voel nog steeds die waanzinnig mooie meditatie van maandag resoneren. Wat fijn en bijzonder om dit zo te (mogen) ervaren. En om werkelijk te gaan voelen, in al mijn happy cells, dat er niets -meer- gefixt hoeft te worden, en ik alleen maar hoef te Zijn. Dit voelt zo kloppend. (Ik heb vandaag samen met een vaste klant een hele bijzondere sessie gehad.. Zo bijzonder!)

Zo fijn, hoe jij alles zo mooi en naturel begeleid. Met jouw liefdevolle aanwezigheid voelde het meteen heel welkom en vertrouwd. En in de fijne, koesterende bedding die jij creëert kan ik bij jou -met al mijn kwetsbaarheid- helemaal mezelf zijn, waardoor ik steeds makkelijker mee kan resoneren op het bewustzijnsveld van de paarden.. steeds meer de diepte in.. waarin jij zo mooi de vertaalslag weet te maken, waardoor het nog meer in mij kan landen. Dank voor wie je bent.

Lieverd, nogmaals grote dank. Jij en de paarden zitten in mijn hart. 
We keep in touch!

With love,
xXx Marjon


*

15 mei 2019

Wat heeft het traject met de paarden je gebracht?

Ontmoeting met mezelf, wat die dieren me laten zien is wie ik als mens ben, wat ik zelf een beetje vergeten was. Die dieren hebben mij eraan herinnerd, doordat zij contact maken met mijn energie, wie ik als mens ben. Ze hebben me ook laten zien waar ik sta en wat ik nog te doen heb, ze hebben me ook richting gegeven, koers laten zien en ook de verankering gebracht. Ook hoe jij dat vertaalt heeft mij de herkenning gegeven, oh ja, zo zit dat met mij. Deze mens ben ik op dit moment en deze mens wil ik graag zijn, daar ben ik naar op weg en deze stappen moet ik daarvoor zetten. En daar ben ik mee bezig.

Wat heb je vandaag verankerd?

Heel belangrijk om als ik in contact ga met mensen dat ik dat doe vanuit het energieveld wat ik meeneem, vanuit mijn energieveld, dat ik van daaruit vertrek en daarmee contact blijf houden.

Ik vertrek vanuit mijn eigen energieveld, ik ben trouw aan mijn energieveld, ik reik uit vanuit mijn veld met mijn hart open waarbij het vrouwelijke plek mag hebben, het zachte, aanwezige, respect, gesteund door mijn mannelijke kracht die op de achtergrond altijd aanwezig is en beschikbaar, verbinding met mijn basis, met de aarde. Ik blijf bij mezelf, ik heb het gevoel dat er iets rond is.

Jan

***

24 april 2019

Wat het traject met de paarden me heeft gebracht: meer rust, heel veel inzichten in hoe ik in bepaalde situaties doe, het is fijner thuis, de omgang met mijn partner en kind. Ik heb geleerd om op mijn werk mijn ruimte in te nemen, eerder zeggen wat ik denk en dat wat ik denk of vind er ook toe doet, dat mijn mening ook telt.

De samenwerking met jou vond ik heel fijn, heel warm, heel helder, vertrouwd. Dat jij voorbeelden noemt uit jouw leven en verleden, helpt mij, het gevoel dat ik er niet alleen in ben en als je vertelt hoe jij daar mee omgegaan bent, daar leer ik ook heel veel van.

Het samenwerken met de paarden vind ik heerlijk, deze plek met de paarden is heel fijn, een hele fijne energie. De paarden helpen enorm, je krijgt meteen een antwoord, een inzicht, je krijgt gelijk een reactie op wat je doet, bijv. leiderschap. Als je niet je plek inneemt, wordt er over je heen gewalst. Als je wel je plek inneemt, wordt je een mooi onderdeel van de kudde.

Dank je wel!

Annelique 

***

13 februari 2019

Wat heeft het traject met de paarden je gebracht?

‘Ik was mijzelf verloren. Ik kon mijzelf niet meer 'zien'. Teveel emoties en gevoelens die van hot naar her schoten. Wie was ik eigenlijk en wie wil ik zijn? Deze vragen spookte door mijn hoofd toen ik een oproep van Saskia op facebook voorbij zag komen. 'Dit moet ik doen' dacht ik.

De kennismaking sessie bij Saskia en de paarden was zo bijzonder dat ik besloot om en langer coachingstraject bij Saskia te volgen. Wat voor mij zowel een lifechanger als lifesaver is geweest. Feliana nam mij als eerste mee op reis. Zij liet mij meteen toe, zag mij en zag dat het goed was. Zij testte mijn grenzen. Ik leerde dat ik dit zonder brute kracht, maar in liefde kan aangeven.

Op Tucson beleefde ik mijn helende reis. Zijn brede schouders droegen mij en gaven mij de kans om de balans te herstellen tussen mijn mannelijke en vrouwelijke energie, waardoor eindelijk een groot verdriet een plek kon krijgen.

Elegance viel mij meteen op. Wat een prachtig paard. Daar was een klik. Elke keer als ik er was, kwam ze even contact maken om zeker te weten dat ik haar 'zag', oftewel mijzelf zag.

Rocky (de oude wijze) leerde mij hoe het is om leiding te nemen, uit mijn hoofd te gaan en energetisch verbonden te blijven. Dat het belangrijk is om voor mijn behoeftes te kiezen en dat je weer kunt 'shinen' na een zware periode. 'Houd in het zicht waar je naar toe wilt, dan loop ik met je mee', aldus Rocky.

Met P had ik vandaag de eer om al mijn lessen met Saskia en de paarden bijeen te brengen. Vol zekerheid en in connectie liepen we samen weg. Wat een heerlijk gevoel. En in dit hele traject heeft Saskia mij geduldig begeleid. Zij spreekt de taal van de paarden en heeft mij vele inzichten gegeven en dit allemaal zonder oordeel. Ik heb onvoorwaardelijke liefde en rust gevoeld op deze magische plek. Want in elke vezel voelen dat je mag zijn wie je bent en dat het goed is, gun ik echt iedereen.

Rosanne <3

***

24 januari 2019

Lieve Sas,

Ik deed onlangs mijn kilometeradministratie van 2018. De eerste keer dat ik bij je aankwam, stond de kilometerteller op 174444. Een rondje google geeft verschillende betekenissen, deze vond ik wel toepasselijk: The number 4444 suggests you need additional knowledge or gain access to your wisdom within you to continue your current path. There is no good or bad path, just follow the one you are currently on.

En dat is precies wat er gebeurd is; toegang tot mijn innerlijke wijsheid. Ik ben in mijn eigen schoenen gaan staan en ik ben er stevig in gaan staan. Mijn eigen schoenen zijn helemaal goed en perfect voor mij, ze blijken als gegoten te zitten. En dat terwijl mijn initiële vraag was: kun je me helpen weer te voelen. Ook daarin heb ik hele mooie stappen gemaakt. Wat zeg jij op jouw fb pagina? “Thuiskomen in je zelf bij de paarden”. Dat is het.

 Dankje lieve Saskia, Tuscon, Feliana, Rocky, Arie, Elegance, Wish en Baily. Ik vond het heel erg fijn om bij jullie te zijn.

 Dikke zoen! M

***

Lieve Saskia,

Jij en Feliana, Tucson en Rocky zijn zulke lichtpuntjes! Waarbij ik mezelf mag en kan zijn, en waar ik (weer) in verbinding met mezelf kan komen. Terugkijkend op het afgelopen 1/2 jaar zie ik dat ik enorm ben gegroeid (transformatie). Dank dat jullie er waren en zijn, heel veel liefs, Annewikke

'*Libelles staan voor transformatie, dat is waar de paarden icm jouw coaching voor mij voor staat'

*** 

'Wat een eerste ontmoeting hadden Saskia en ik. Ik voelde direct herkenning in wat wij belangrijk vinden in het leven. Het gevoel van wederzijds vertrouwen en respect was er direct. Onze kennismaking werd een ontspannen, open en eerlijk gesprek. Het was Saskia na een bijzonder korte tijd duidelijk wat ik kwam "halen" en ik wist in die even korte tijd dat ik bij haar en haar paarden aan het juiste adres was om te komen tot een volgende stap in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Coaching vind ik boeiend en probeer dan ook graag de verschillende vormen. Terugkijkend op de afgelopen periode, kan ik zeggen dat de coaching met paarden mij met grote stappen verder heeft gebracht. Andere vormen zorgden ervoor dat ik WIST hoe de dingen zaten. Bij Saskia en haar paarden VOELDE ik hoe de dingen zitten. En dat is voor mij het grootste verschil. Voor mij geldt dat als ik éénmaal gevoeld heb waar de dingen over gaan, zaken direct en blijvend veranderen. Opvallend daarbij is dat ik van haar merrie zelden krijg wat ik wil, maar altijd krijg wat ik nodig heb om verder te kunnen in de ontwikkeling. Ik vind het een bijzondere ervaring de regie volledig uit handen te geven en er wel bij te varen.

De variatie die Saskia weet aan te brengen in de sessies, houdt het verrassend. Ik ervaar het elke keer als een kado aan mijzelf, als ik naar Saskia en de paarden ga.

Mieke van Dommelen, strategisch HR-adviseur'

*

Vanuit mijn professie als management consulting ken ik de impact die interventies als paardencoaching hebben op leiderschap en gedragsverandering. Ik heb recent de kracht van paardencoaching zelf mogen ervaren op het inzichtelijk maken van mijn eigen gedrag en leiderschapsstijl. De warme persoonlijkheid die Saskia daarbij inbrengt is bijzonder. Haar aanpak is daarbij van onschatbare waarde."

Dione de Jong-Elsinga, partner KPMG

*

 Als je een heel eerlijke, zuivere ontmoeting wil met je eigen ziel? 
Als je gespiegeld wil worden op het meest aardse nivo?
Dan raad ik je van harte een soul-to-soul-paardensessie aan bij Saskia Wirsing. 
Echt magisch <3 En Saskia? Ik voelde haar als: dichtbij, helder, stevig, open, veiligheid scheppend, geduldig. 
Fijne kwaliteiten in een coach, vind ik.

Daniela van Nassauw, Zelfstandig energiecoach/masseuse Hart in Huis

*

Saskia, dank voor je vertrouwen, je warmte en krachtige manier van coachen. Jij, en de paarden, hebben er toe bijgedragen dat ik mijzelf in een paar weken tijd weer volledig heb hervonden. Terug naar mijzelf...

Mijn leven voelde even als een complete storm. Maar uiteindelijk heb jij me in 'het oog van de storm' doen staan. Acterend vanuit mijn eigen innerlijke kracht. Duidelijk wetend waar ik voor sta, wat ik in verbinding met anderen wil bereiken en hoe ik daarin mijn eigen grenzen kan aangeven. Een gebalanceerde connect tussen ratio en gevoel.

Het meest bijzondere aan de Paardencoaching is niet alleen tot inzichten komen, maar deze ook werkelijk ervaren, doorleven, waardoor het werkelijk beklijft. Dat voelt als een baken om op terug te vallen.

Het waren impactvolle, mooie sessies. Saskia, je bent een prachtvrouw...

***

Ik heb een sessie bij SW paardencoaching gevolgd en ik ben diep onder de indruk geraakt.

Ik liep al een aantal jaar inmiddels, door omstandigheden, erg met mijzelf te worstelen. Echter in de sessie haalde Saskia met behulp van de paarden heel snel en vrij gemakkelijk een aantal essentiële zaken boven water waar we gelijk mee verder konden en op door konden gaan in de sessie. Ik vond het zeer leerzaam hoe je gevoel en onbewust gedrag werkt op het gedrag van de paarden en andersom. Door de professionele uitleg van Saskia waren deze gevoelens en gedrag, wat zij energie noemde, goed en snel te begrijpen en konden we dat, via goede coaching van Saskia, gelijk met behulp van de paarden in praktijk brengen. "Persoonlijk leiderschap" en "in je kracht komen" waren enkele zaken die aan bod zijn gekomen. Ik vond het verbazingwekkend om dit allemaal op deze manier te ervaren. Uiteraard vertaalde Saskia dit weer in tips en trucs om toe te passen in de praktijk van het dagelijks leven.

Ik ben heel blij dat ik deze sessie heb mogen volgen. Het heeft me veel nieuwe inzichten gegeven waar ik voorlopig zelf weer mee verder kan in mijn werk en privé leven. Dit was voor mij ook net het stapje wat ik nodig had. Daarnaast heb ik weer wat geleerd over het gedrag van deze mooie dieren. Saskia is een heel prettig persoon, is erg toegankelijk en haar enthousiasme is aanstekelijk waardoor het een zeer geslaagde sessie werd waar zelfs het slechte weer totaal geen invloed op had. Ik wil Saskia en de paarden dan ook heel hartelijk bedanken voor deze inspirerende waardevolle momenten.
Met vriendelijke groet,

Erik.

***

Mijn gevoel was helemaal goed om jouw hulp te vragen...je bent warm, open en vertrouwd...en alles mag er zijn, SUPER!

HJ

***

Saskia als coach werkt met paarden als 'spiegel' voor de coachee. Fascinerend!!
Zij vertaalt het gedrag van het paard naar mij en geeft mij ruim de tijd
opnieuw echt contact te zoeken. Contact is dus waar het omgaat.
Tijdens de sessie gebeuren zoveel interacties dat vastlegging van foto's
en toelichting een belangrijke toevoeging zijn voor verdere nieuwe
inzichten na de sessie. Haar feedback over wat er goed ging, wat beter kan in contact zoeken met het paard, maakt voor mij het verschil in coaching.
Voor haar inlevingsvermogen tijdens de sessie in combinatie met
ruimtelijke locatie en evaluatie/feedback met foto' s geef ik cijfer 8.

Judith
***

Saskia as a coach works with horses as a mirror for the coachee. Fascinating!! She translates the behaviour of the horse to me and gives me enough space to really connect again. Contact and connecting is where it is about. Her feedback about what went good, what can be improved in contact with the horse, makes the difference for me. During the session there a so many interactions that capturing by photo and explanation during the session and after are of great value for further and new insights after the session. For her empathy during the session in combination with the location, feedback and photo's I give an 8.

Judith

***

De sessies met jou en de paarden ervaar ik als heel waardevol. Doordat jij er als 'mens' staat is er spontaniteit, gelijkheid, herkenning en vertrouwen. Ik voel mij gehoord en gezien, 'alles' mag er zijn.

Zowel jij als de paarden weten tot mijn (diepe, verborgen) kern te komen, wat heel bevrijdend, en soms, verrassend is. Wie ben ik? wordt stap voor stap - Dit ben ik, en dat is prima! Strijd wordt stap voor stap ontspanning. En dit alles in een ontspannen sfeer. Oprechte dankbaarheid voor jou en de paarden is telkens aanwezig.

Joyce

***

I experience the sessions with you and the horses as very valuable. Because you are there as a human: spontaneous, equal, recognition and trustful. I experience to be heard and seen fully, 'everything of me' is allowed to be there. Both you and the horses know how to touch my deep, hidden core. Sometimes liberating, sometimes suprising me. Who am I?.. becomes...'This is me, and that's great!' Step by step struggle becomes relaxation. And all this happening in an relaxing atmosphere. I feel sincere gratitude for both you and the horses, time after time… Joyce

***

De coaching sessie van Saskia heb ik erg positief ervaren. Saskia is professioneel en kan snel een vertrouwenssfeer creëren, wat ik knap vind vanwege de spannende setting (groot paard en coachee samen in de ring). Ze stelt de juiste vragen en komt snel tot de kern. Ze voelt de situatie goed aan en is reflecterend op een respectvolle manier.

Alice van Zurk Eigenaar/trainer bij AtotZ HR

I experienced the coaching session from Saskia as very positive. Saskia is a professional and can create an atmosphere of trust instant, even the setting would be stressful for me normally (big horse and me together in a roundpen). She is asking the right questions and comes to the core quickly. She's very empathic and is reflecting in a respectful way.

Alice van Zurk owner/trainer at AtotZ HR

***

Ik heb weinig ervaring met coaching en al helemaal niet met paardencoaching. Ik was verrast door de ontdekkingen die ik via het paard over mezelf deed. De begeleiding van Saskia was hierbij essentieel en die heb ik als erg prettig ervaren. Ik voelde me meteen bij haar op mijn gemak. Ze was doeltreffend en stelde de juiste vragen. De leerpunten die uit onze evaluatie na afloop naar voren kwamen, heb ik nog altijd in mijn hoofd zitten. Enneh, ik ben fan van paard Feliana!

I'm not experienced in coaching with horses. I was surprised by what I discovered about myself through the horse. The guidance of Saskia was essential and I experienced it as very nice. I felt at ease with her instant. She asked the right questions and was very 'to the point'. The insights after the evaluation are still in my head. And….I'm fan of the horse Feliana!

Marlous van Merkenstein Reporter at AD Nieuwsmedia

Unique and deepening to yourself. Confronting and real honest!

Dave Tostrams

Air France KLM

Uniek en verdiepend naar jezelf. Confronterend en echt eerlijk!

Dave Tostrams

Air France KLM

"Vanuit mijn professie als management consulting ken ik de impact die interventies als paardencoaching hebben op leiderschap en gedragsverandering. Ik heb recent de kracht van paardencoaching zelf mogen ervaren op het inzichtelijk maken van mijn eigen gedrag en leiderschapsstijl. De warme persoonlijkheid die Saskia daarbij inbrengt is bijzonder. Haar aanpak is daarbij van onschatbare waarde."

Dione de Jong-Elsinga, partner KPMG

Samen met Bernie en met wat tips van Saskia heb ik mijn doel bereikt. En wat voelde dat goed! En nog steeds. Op mijn telefoon heb ik foto’s staan van de sessie en als ik ze terugkijk, beleef ik dat moment opnieuw. Saskia heeft niet alleen verstand van paarden, maar ook van mensen. Ze is geduldig, oordeelt niet en stelt vragen die echt dingen bij je losmaken. Saskia is professioneel en weet haar kennis van paarden en mensen perfect te combineren, met als resultaat een geweldige coachingsessie. Ik vond het een bijzondere ervaring en denk hier in de toekomt nog veel aan te hebben!’

Linda Voorbij

Together with Bernie and some tips of Saskia I reached my goal: what a great feeling! And it still is...on my phone I have soms photo's of the session and when I look at them I experience that feeling again. Saskia is not only a horse professional, she also understands people very well. She's patient, not judging and asks questions who are really touching. Saskia is a professional and knows to combine her knowledge of horses and people perfectly. Resulting in a great coaching session. To me it was a very special experience, think this will be valuable for me in the future.

Linda Voorbij

‘Als coach vind ik je zeer positief, goed invoelend, opmerkzaam, reflecterend en vol respect. Kwetsbaar in kracht. Ook meteen vertrouwd en je komt snel tot de kern. Professioneel!’

Mylène Kroon

Owner at Mylène Kroon

In being a coach I feel you are very positive, empathic, perceptive, reflecting and full of respect. Vulnerability in power. Trustful instant and you go to the core immediately. Professional!

Mylène Kroon

Owner at Mylène Kroon

TESTIMONIAL.png