Contact

Middenweg BP 1

Amstelveen Netherlands

Tel +31 6 20714279

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

42748873_2168507466516190_5073471521884733440_o.jpg

MIJN DROOM

MIJN DROOM, VISIE & MISSIE

Mijn droom is een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn, waar je thuis kunt komen, in de rust van de natuur en met en in de liefde van de paarden. Waar je mag ontdekken, spelen, genieten, waar je gewoon lekker mag zijn. Een plek waar je niets moet maar veel mag. Waar je groots kunt en mag dromen. Waar je creatief kunt zijn en dingen over jezelf ontdekken die je nog niet wist. Het is een plek om blij te zijn, om dingen samen te doen, een plek waar het veilig is om jou te zijn. Een plek waar ideeën geboren worden en worden uitgevoerd. Het is een magische plek. Een plek waar liefde, dankbaarheid, geluk en magie voelbaar is. En dat zit m vaak in hele kleine dingen, met grootste gevolgen. Een plek waar we samen voor de dieren en elkaar zorgen. Waar we elkaar troosten en aanmoedigen om te doen waar we blij van worden!

Het is een plek waar nieuwe dingen ontstaan, een soort tovertuin, een ontdektuin, een speeltuin. Voor grote en kleine mensen die blij willen zijn, die dansend door het leven willen gaan en met hun mooie lichtje die ze zijn de wereld een stukje lichter maken. Alleen maar door te zijn wie ze zijn! Fantastisch toch?!

Een kleinschalig centrum maar met een groots effect. Een plek waar liefde en blijdschap centraal staat. Liefde voor de paarden, de dieren, de natuur, liefde voor en met elkaar. Je fijn voelen bij elkaar. Het is hoe ik het paradijs zie, hoe ik de nieuwe wereld zie: in de nieuwe wereld weet iedereen wie hij/zij is en wat je talent is, wat je komt brengen in de wereld.

Een plek waar je even kunt zijn, je even kunt terugtrekken wanneer je dat nodig hebt, een plek om op te laden en vol nieuwe energie weer terug naar huis kunt gaan. Een plek waar je thuis mag komen in jezelf. Het is ook een plek waar je mag leren en ontdekken dat voelen iets heel moois is, dat dat je superpower is. Waar je mag leren dat alle gevoelens er mogen zijn en niets over jou zeggen, ze willen alleen maar gevoeld worden door jou. Waar je mag leren dat je zoveel meer bent dan je gedachten en je gevoelens en of je wel of niet goed kunt leren. Op deze plek is er aandacht voor jou, voor wat jij voelt, voor wat je moeilijk of verdrietig vind. En waar je blij van wordt! Hier leer je dat het veilig is om dat allemaal te voelen. In de rust en de liefde van de paarden valt alles van je af en kun je ontdekken wie jij eigenlijk ECHT bent!!

Is dit een droom? Nee, deze plek bestaat sinds juni 2018, toen ben ik verhuisd met mijn paarden naar onze droomplek, waar de paarden zo natuurlijk mogelijk leven in een kudde leven met een schuilstal en weidegang. Op deze plek kan ik mijn droom verder gaan vormgeven: een veilige bedding creeren waar gevoelige kinderen, jongeren en volwassenen helemaal zichzelf kunnen zijn. De komende tijd ga ik verder bouwen aan mijn droom en zal ik hier over gaan schrijven. 

Ik sta open voor nieuwe samenwerkingen en ideeen omtrent het natuurlijk houden van paarden en het werken met nieuwetijds kinderen en jeugd.

Lieve groet, Saskia 

 

 

 

MIJN DROOMPLEK

MIJN DROOMPLEK