Contact

Park Dolce Vita 29

Zevenhoven Netherlands

Tel +31 6 20714279

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

DE NIEUWE AARDE

BLOG

DE NIEUWE AARDE

Saskia Wirsing

Onlangs las ik ergens een verhaal over een kindje dat moeilijk kon aarden. Het kindje had grote moeite met aarden en de therapeut begon te praten over de nieuwe aarde en de hele energie veranderde, het kind werd blij, enthousiast en begon volop te praten terwijl het daarvoor heel gesloten was.

Dit resoneerde zo enorm met mij van binnen!! Opeens werd me duidelijk waarom ik altijd zo'n moeite heb met aarden op deze aarde. De nieuwe aarde is mijn thuis, en wanneer ik daaraan denk, voel ik me gelijk heel blij, gevuld, stevig geaard. Als vanzelf, wauw! Ik merk ook dat wanneer ik me meerdere keren per dag bewust verbind met de nieuwe aarde, ik gemakkelijker in mijn eigen energie kan blijven. Terwijl ik dit aan het typen ben, beginnen mijn voeten te tintelen, mijn hele lijf herkent deze energie en gaat zich als vanzelf verbinden ermee. Voor mij is dit echt een mega verandering!

Ben benieuwd hoe dit voor jullie is? Herkenbaar? Probeer maar eens door aan de nieuwe aarde te denken, verbind je er maar mee. De intentie dat je het wilt is voldoende. En voel wat er in je lijf gebeurt. Ben benieuwd!

Ik wens jullie een heerlijke dag!

Lieve groet, Saskia

5d-Nieuwe-aarde.jpg