Contact

Park Dolce Vita 29

Zevenhoven Netherlands

Tel +31 6 20714279

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOG

HEART TO HEART: SYNCHRONISATIE

Saskia Wirsing

De sessie van gisteren speelde zich af op een stoel naast de paddock waar de kudde staat. Met de omheining ertussen. Echter dat zegt niets over de enorme verbinding die er was. Juist door er op een afstand naar te kijken, kwamen er inzichten: Feliana ging ruimte maken door iedereen weg te sturen, er werd ontzettend veel losgelaten en toen volgde er bevrijding, hetgeen Feliana verbeeldde door te gaan rollen.

Toen Feliana opstond, liep ze in een rechte lijn naar mijn cliente en met alleen de omheining ertussen recht is ze groot en imposant, vooral omdat wij zaten. Ze ging recht voor haar staan: heart to heart. De enorme liefde die zo voelbaar is, raakte zo enorm! Feliana ging echt voor haar staan om te kunnen synchroniceren met de enorme liefde die zij is! Om te herinneren wie ze is!

Vervolgens keek ze mij strak aan en zei: 'Zie je mij?' Boem, die kwam binnen en ontroerde mij...JA ik zie jou en ik zie daardoor mezelf! Zo bijzonder wat ze doet, heelt en transformeert voor mij en mijn clienten. Diepe dankbaarheid voor haar en de paarden en dat ik dit mag doen, faciliteren dat mensen weer herinneren wie ze in essentie zijn, de grootsheid en de liefde en alles! en dit samen met de enorme steun en liefde van de paarden en de mensen die hiermee resoneren. Elke sessie is hiermee helend voor mijn clienten en voor mij en voor de paarden doordat ik ze zie voor wat ze zijn en wat ze voor ons doen. En zo is de cirkel weer rond. Ik voel me heel en dankbaar.