Contact

Park Dolce Vita 29

Zevenhoven Netherlands

Tel +31 6 20714279

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOG

JE BENT ALLES. ALTIJD.

Saskia Wirsing

Hoe voel je je nu? Vraag ik terwijl we al een tijd in de kudde zijn. Momenten van diepe verbinding afgewisseld met momenten van er even uit schieten wisselen zich af. 'Nog niet helemaal verbonden, ik ben er nog niet helemaal…' Mmmm….de paarden laten iets anders zien, zeg ik. Twee paarden staan rustig en ontspannen naast haar, redelijk dichtbij, op een voor haar fijne afstand en toch nabij. Ze hebben zachte ogen, een teken van ontspanning, eentje staat er 'op rust'. Ze heeft deze plek bewust gekozen en haar grenzen aangegeven. Ze werd flink getest in haar grenzen aangeven en nu stond ze er echt: de paarden voelden het, dit is haar plek, dit is onze plek. Je bent er al, zeg ik. Dat voel en zie ik aan de paarden.

We hebben vandaag de focus verlegt van de 5% die nog niet 'af' is, die 'niet verbonden' is, nog een beetje 'wiebelig' voelt naar de rust, de verbinding, de onderstroom die er altijd IS! Dat is waar de paarden op reageren. Als je congruent bent, alles erkend wat er is, wat je voelt en tegelijk beseft dat de verbinding, de stevigheid, jouw fundament er ALTIJD is, voelen zij zich veilig en kunnen ze zich ontspannen.

Er is vandaag echt iets wezenlijks geshift in haar: wat een enorme erkenning van de paarden wanneer zij volledig verbonden is met alles wat ze is: mijn God wat ze is krachtig! 
Elke keer wanneer ze is geweest, voel ik een enorme verruiming van mijn bewustzijn, een verhoging van mijn bewustzijn. Dat is wat onze energie samen doet: pure magie! Ik voel nu dankbaarheid, rust, zachtheid, verbinding, joy, ruimte, liefde, ik voel me heerlijk en ik wens je een heerlijke dag!

2018-02-19 15.03.45.jpg