Contact

Park Dolce Vita 29

Zevenhoven Netherlands

Tel +31 6 20714279

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOG

NIEUWE FB PAGINA HOOGGEVOELIG MET PAARDEN!

Saskia Wirsing

Lieve gevoelige vrouw,

Welkom op mijn nieuwe pagina! In 2013 ben ik gestart als SW Paardencoaching. Na 5 jaar ben ik uitgegroeid van 'coach met paarden' naar….mezelf. En dat ging niet vanzelf ;)

Al van kleins af aan worstel ik met mijn gevoeligheid. Voelde ik me altijd anders en nergens echt bij horen. Voelde ik altijd een diepe drang om iets goeds te doen: dieren helpen, mensen helpen. In die enorme worsteling waren paarden altijd mijn houvast, mijn reddingsboei. Bij de paarden kon ik altijd helemaal mezelf zijn en zij accepteerden mij zoals ik was. Mijn grootste uitdaging in mijn leven: mezelf helemaal accepteren en wie ik ben als ik gewoon mezelf ben, even waardevol vinden als een ander. Een ongoing proces.

Ruim 5 jaar geleden besloot ik om alleen verder te gaan met mijn kinderen. De zwaarste beslissing in mijn leven: kiezen voor mezelf. Precies in die donkere periode voelde ik aan alles dat ik mijn liefde en ervaringen wilde delen en heb ik SW Paardencoaching opgericht. Toen ik bij het uitpakken van de verhuisdozen in mijn nieuwe huisje het boek van Elaine Aron over Hoogsensitiviteit weer tegenkwam, begon ik het opnieuw te lezen. Ik voelde toen aan alles dat ik er dit keer ECHT iets mee moest doen. De weerstand was groot: ik wilde helemaal niet anders zijn dan anderen en ik wist ook dat negeren geen optie meer was.

De jaren die volgden stonden in het teken van opnieuw uitvinden wie ik ben. Ik beloofde mezelf heilig om echt te gaan luisteren naar mijn innerlijke leiding, naar het stemmetje dat al zolang naar me schreeuwde en waar ik soms wel en vaker niet naar luisterde. Jaren waarin ik prachtige gevoelige vrouwen ontmoette die –net als ik- worstelden met hun gevoeligheid, met wie ze denken te moeten zijn. Die ik samen met de paarden een stukje mocht verder helpen in hun ontwikkeling. 
Continu investeren in mezelf: persoonlijke en business coachingstrajecten, opleidingen met de paarden. En dat blijf ik doen. Niet vanuit een tekort aan kennis oid maar omdat ik het leuk vindt om mezelf te blijven ontwikkelen, omdat het mij helpt, omdat ik er blij van word! Dat is mijn richtingaanwijzer: als het gaat bubbelen en ik er blij van word, dan is het goed voor mij.

Tijdens mijn 'bumpy ride' ofwel het leven genoemd heb ik mega veel inzichten en ervaringen opgedaan. Kennis en ervaringen die ik graag wil delen. Meer dan ooit voel ik dat blij ben met wie ik ben en dat ik iets waardevols te delen heb. Voel ik dat ik samen met de paarden een veilige ruimte biedt, een liefdevolle zachte bedding waar het veilig is om jezelf opnieuw te ontdekken. Te voelen en los te laten wat jou niet meer dient en ten diepste te voelen wie jij werkelijk bent! Waar je alleen maar hoeft te zijn wie je bent, zo puur en zacht en zo krachtig tegelijk. De paarden helpen mij elke dag herinneren wie ik ben. Ze leren mij om niet te oordelen, over mezelf of anderen. Ze leren mij om echt in verbinding te zijn met wie ik ben, met mijn energie. En ook om echt aanwezig te zijn in mijn lijf, te voelen wat het mij wil vertellen. Stel ik me open voor hun energie, voor hun enorme onvoorwaardelijke liefde en voel ik dat het veilig is om alles toe te laten. Om alles er te laten zijn, het waar te nemen, te voelen en ik weet ook dat ik er niet meer van streek van hoef te zijn omdat het niet is wie ik werkelijk ben. Wanneer we langere tijd stil zijn bij de paarden en het steeds rustiger wordt van binnen, kun je een heel nieuw universum betreden, een heel nieuw bewustzijn waarin je compleet opnieuw worden uitgelijnd via de frequentie van de paarden. Dit proces verloopt voor iedereen anders en de uitkomst is voor iedereen anders.

Dit vraagt van mij een hele nieuwe manier van werken die al een tijd gaande is. Hierin krijgt mijn verlangen, om meer te Zijn in plaats van te Doen, steeds meer vorm. Hoef ik niet meer hard te werken of mezelf te bewijzen. Maar mag ik gewoon mezelf zijn en ervaren dat dat meer dan genoeg is. Mag ik genieten van al het harde werken en van mijn puzzel die nu prachtig in elkaar valt. En vind ik het inmiddels ook gewoon om dit zo op te schrijven, zonder me druk te maken of ik wel de juiste woorden gebruik (tikkie perfectionistisch :) en of mensen me niet raar of zweverig vinden. Geef ik mezelf toestemming om gewoon mezelf te zijn. You love me or you 'hate' me and it's all fine to me :)

Heb jij ook het verlangen om 'gewoon jezelf te zijn'? En vind je dat soms een hele klus? Voel je dan welkom hier: om inspiratie op te doen en om je te laten beseffen dat er zoveel kracht schuilt in jouw zachtheid. In gewoon jou zijn. Dat je niet alleen bent. Dat het tijd is dat jij de strijd met jezelf opgeeft en jezelf helemaal omarmt, echt Alles wat je bent! Dat jij in elke cel voelt dat je een geschenk bent en dat je het verdient om een super fijn leven te leven, echt helemaal voor jezelf! En nee, dat is niet egoistisch! Als jij loopt te stralen, neem je iedereen in je omgeving mee in jouw happy vibes!

De champagnetoren blijft voor mij een meesterlijke metafoor: zorg dat jij het bovenste glas bent: aangesloten op jouw bron vul je jezelf met alles waar jij blij van wordt en stroom je over van joy en geluk en stroomt het naar iedereen waarmee jij in aanraking komt en dan is de cirkel weer rond en creëren we met elkaar een mooiere wereld! Daar hoef je dus niets voor te doen, 'alleen' maar jouw stralende zelf te zijn!

Ik wens je een stralende dag!

Liefs,

Saskia